(F.v.) Elin Daler og Rigmor Heistø Strand stilte ut og solgte hjemmelaget nips, sokker, gensere og smykker. Foto: Foto: Kaja Stabursvik

Ny publikumsrekord på Lambertseter

Siden 1977 har Husflidlaget på Lambertseter arrangert julemesse første helga i advent på Lambertseter gård, men aldri før har det vært så mange innom.
Kaja Stabursvik
Publisert 02.12.2010 kl. 20:00 Oppdatert 01.12.2010 kl. 10:28

Tips en venn på e-post:LAMBERTSETER: Skal vi tro studieleder i Husflidlaget, Sissel Basma og kasserer Rigmor Heistø Strand, har det nye senteret skylden for de gode besøkstallene. Noe Husflidlaget setter stor pris på.

I begge etasjene på gården var det stilt ut alt fra godsaker man kan putte i munnen, til strikkesaker, smykker og keramikk.

Kjente fjes

– Det er alle lokale aktører som stiller ut, og hittil på julemessa er det mange som har solgt mye av det de har laget, sier Basma.

Hun forteller at det er de samme menneskene som går igjen år etter år, men dette året har det vært flere innom.

God kvalitet

– Vi har fått mye gode tilbakemeldinger på at det er god kvalitet på det vi selger, og at det er en av grunnene til at mange av de samme kommer igjen gang på gang, sier Strand, som håper at med det nye senteret rekrutterer flere kunder i år, som kanskje også kommer igjen neste år.

Les mer om:  Lamberseter  Kultur  Kultur 

På forsiden nå