Gå til sidens hovedinnhold

17. mai nærmer seg - tips oss om det som skjer og send oss dine bilder!

Heller ikke i år blir 17. mai som den pleier, men nasjonaldagen skal likevel feires. Vi ønsker tips om alternative arrangementer, samt bilder og videosnutter fra koronavennlige feiringer i nærmiljøet.

Har koret eller korpset ditt tatt opptak av at dere synger og spiller nasjonalsangen? Har barnehagen gått i minitog eller skolen din spilt inn 17. mai-taler og flaggheising i forkant? Da vil vi gjerne høre fra dere!

Nordstrands Blad ønsker å vise bilder og videoer fra lokale feiringer rundt omkring, og vi trenger din hjelp til å lage digital 17. mai-fest!

LES OGSÅ: Klar for 17. mai? Her er en smakebit på hva som skjer lokalt!

Vi ønsker tips om lokale arrangementer og ikke minst bilder og videosnutter fra selve dagen. Send oss bilder av skolekorpset som marsjerer forbi, bestemor i sin fineste bunad, glade barn med flagg, video av vennegjengen som synger nasjonalsangen eller russ som har funnet en koronavennlig måte å feire på.

Send oss ditt bidrag eller tips om det som skjer til tips@noblad.no eller legg det inn via MITTNOBLAD, så publiserer vi det på nettsiden vår.

Tagg oss gjerne med #noblad hvis du legger ut lokale 17. mai-bilder på instagram.

Nordstrands Blad farter rundt på nasjonaldagen, i tillegg til at vi byr på et innholdsrikt program på noblad.no. Fra morgenen av kan du se opptak av blant annet lokale flaggheisinger og taler, og vi sender direkte fra 17. mai-arrangementet på Agnes Thorsens plass ved Nordstrand skole klokken 09.

Les også

Lusetjern Skole snikfeiret med boller og tog: – Ikke ofte du ser så mange blide barn i pøsende regn

Les også

Vi skal lage digital 17. mai-fest på noblad!

Les også

Inviterer til båtkortesje i Oslofjorden på 17. mai

Les også

Tre korpsledere om det turbulente året: – Det har vært helt krise for oss, vi vet ikke hva vi får til på 17. mai

Les også

Byrådet om koronasituasjonen i Oslo før 17. mai