I natt var det en kollisjon mellom en personbil og en trailer i Operatunnelen. Politiet la ut den første meldingen på Twitter 04:45.

Avkjøringen til Mosseveien var lenge stengt på grunn av kollisjonen. Ifølge NTB satt en person fastklemt i personbilen rundt 20 minutter, og ble fraktet i ambulanse til Ullevål.

– De fire andre kom seg ut av bilen på egen hånd, og de er også sendt til Ullevål. operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter til NTB.

Tor Grøttum i politiet sier til Avisa Oslo at skadeomfanget ikke er avklart.

– Det er en veldig alvorlig ulykke og vi jobber med å få avklart skadeomfanget.

Ifølge Grøttum er fører av lastebil er fysisk uskadd, men blir tatt hånd om av helse.

Politiet opplyser på Twitter 07:30 at de er ferdige med undersøkelsene på åstedet. 07:47 oppdaterer de med at veien er ryddet og åpen igjen.

Kjørte i feil kjøreretning

Nysæter opplyser til Avisa Oslo at det ser ut til at personbilen har kjørt i feil kjøreretning i østgående avkjøringsløp.

– Dette har resultert i kollisjon med trailer som kom kjørende i riktig retning.

Nysæter forteller til samme avis at de har en viss oversikt over hendelsesforløpet, men at de vil innhente video for å få et klart bilde av det so har skjedd.

Ulykkesanalysegruppen (UAG) hos Statens vegvesen og Statens Havarikommisjon er varslet om hendelsen. Vegvesenets ulykkesgruppe bisto politiet i etterforskningen på stedet, skriver NTB.