Gå til sidens hovedinnhold

Bare heiarop fra politikere?

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

«Vi har politikere som heier, så nå lurer vi på når de skal heie med penger», sa daglig leder av Nordstrand kulturarena på Sæter, Karen Johanne Strømstad, til Nordstrands Blad torsdag 3.9.

Har hun glemt at Nordstrand bydelsutvalg enstemmig bevilget 300.000 kroner i desember 2019 til et forprosjekt for nettopp kulturarenaen? Og at pengene ble utbetalt i januar/februar i år? Jeg skjønner ikke hvorfor Strømstad underslår dette og påstår at politikerne bare heier på kulturarenaen. Og hvor blir det av prosjektet med fritidsklubb – som var en forutsetning for at pengene ble bevilget?

Fritidsklubb i sammenheng med kulturarenaen er såvidt jeg har registrert ikke nevnt en eneste gang, de gangene kulturarenaens talspersoner har vært i pressen og snakket om arenaen.

Det hadde vært fint med et åpent og ærlig svar på hvor planene for en fritidsklubb befinner seg.

Les også

Bred støtte til Nordstrand Kulturarena blant aksjonærene - ett skritt videre mot kulturhus på Sæter: – Ble en liten feiring