Gå til sidens hovedinnhold

Barneskirenn på 50 tonn snø

Artikkelen er over 10 år gammel

Nordstrandbarn lekte seg i 50 tonn snø og en 600 meter lang ski-løype på Norwegian Outlet i Vestby.

NORDSTRAND/VESTBY: Norwegian Outlet lar verken Oslo Fashion Week eller Ski-VM gå upåaktet hen. I helgen inviterte daglig leder ved Outleten og nordstrandboer Einar Sørland en gjeng nordstrandbarn til å leke seg i skiløypa.

I tillegg ble det arrangert motevisning der modellene gikk på ski i bare trusa – i åtte minus.

– Så vidt meg bekjent er det aller første gang her i landet, og kanskje i verden, at noen har arrangert en motevisning på ski. Visningen fikk mye oppmerksomhet fra et ivrig publikum som åpenbart likte det de så – både modellene og merkevareklærne fra våre butikker, sier Sørland.

Født med ski på beina

– At nordmenn er født med ski på bena er vi ekstra stolte over å hevde nå som hele vintersport-verdenen har øynene rettet mot Norge. Vi ønsker å delta i folkefesten ved å vise at skisporten på naturlige måter kan integreres i det meste – også motevisninger, sier Sørland.

I anledning Norwegian Outlets alternative og kombinerte mote- og skiarrangement ble det fraktet 50 tonn snø inn i ”byen”, og det ble preppet en 600 meter lang skiløype. Løypen blir liggende ut vinterferieuken, til glede for alle som kommer på besøk.

Barneskirenn i ferien

– Vi vet at mange bruker vinterferien til etterlengtet shopping. Fordi vi har vår egen utendørs handlegate har vi et kjempefortrinn sammenlignet med tradisjonelle, innendørs shoppingsentre. Skiløypa vil være tilgjengelig for bruk i hele ferien. Dermed kan barna trekke frisk luft i løypa, få fine premier og kose seg med saft og boller, mens mor og far kan gå sikksakk mellom butikkene, sier Sørland.