En patrulje har plukket opp en sjanglende beruset mann som gikk på veiskulderen i sørgående retning i nordgående løp ved Abildsø.

Det meldte politiet på Twitter like etter klokken 05.30 fredag morgen.

– Mannen, som var på vei til Arendal, var svært nære på å bli påkjørt, men vi rakk å få kontroll på ham i tide. Kjøres Ryen i første omgang, skriver de.

Har fått inn flere meldinger

I løpet av oktober har politiet på Manglerud fått inn flere meldinger om personer som har gått langs E6 og hovedveiene våre. Blant annet rykket patruljene ut etter meldinger om to personer som gikk i veien ved Bryn-tunnelen. Da politiet ankom stedet hadde de to personene kommet seg av veien.

Litt senere samme måned fikk politiet melding om det samme ved Skulleruddumpa og de har også fått melding om personer som har gått i togsporet ved Holmlia.

– Vi har sett flere av disse hendelsene de siste månedene. Det kan være folk som har forvillet seg ut på feil sted, men her har man altså ingenting å gjøre, sier politistasjonssjef Sigve Bolstad til Nordstrands Blad.

– Det blir mørkere i været nå og dette er tungt trafikkerte veier med store biler og mange kjøretøy. Da er det bedre å bruke noen minutter på å finne riktig gangvei og følge denne.

Han forteller at politiet også for kun få dager siden fikk inn meldinger om en dame som gikk langs E6 mellom Manglerud og Bryn. Hvor damen skulle vites ikke da hun var borte før politiet ankom stedet.