Lokalavisen samarbeider i år med 17. mai-komiteen på Nordstrand og vil sende direkte fra det tradisjonelle arrangementet på Agnes Thorsens plass ved Nordstrand skole.

Det blir flaggborg med speidere og bekransning av bautaen. Redaktør Kristin Stoltenberg i Nordstrands Blad holder dagens tale og musikanter fra Nordstrandsskolenes musikkorps spiller. Olav Dahlen Zahl vil lede arrangementet på vegne av 17. mai-komiteen. På grunn av koronarestriksjoner er det ikke tillatt med publikum og det blir en forenklet variant av arrangementet, men du kan se det det hele på noblad.no.

I tillegg kan du se 17. mai-taler og flaggheisinger fra skoler, korps og andre bidragsytere. Utover dagen vil nettsiden vår fylles opp med bilder fra lokale markeringer, pop-up-arrangementer og ikke minst feirende folk fra de fine bydelene våre.

Vi vil gjerne ha dine bidrag også, så vi sammen kan lage digital 17. mai-fest!

Send oss bilder fra din 17. mai, av det lokale skolekorpset som marsjerer forbi, smårollinger som spiser is, minitog i nabolaget, naboen som vinker med flagg fra balkongen eller bilde fra en hyggelig frokost. Pynter du deg med bunad på 17. mai, så send oss et bilde med noen ord om hvem du er, hvor bunaden er fra og hva den betyr for deg.

Bilder og videosnutter kan sendes til [email protected] eller lastes opp via MITTNOBLAD. Du kan også tagge bildene dine med #noblad på Instagram.

Vi ønsker alle en flott 17. mai, og håper du vil være med på den digitale feiringen!

Les også

Vi skal lage digital 17. mai-fest på noblad!