Det er ikke alltid størrelsen som teller

 For 1.990.000 kroner kan du bli lykkelig eier av denne eneboligen i Ljabruveien, som kan skilte med både fjordutsikt og solrik tomt. Men stor er den ikke.

For 1.990.000 kroner kan du bli lykkelig eier av denne eneboligen i Ljabruveien, som kan skilte med både fjordutsikt og solrik tomt. Men stor er den ikke. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Du trenger faktisk ikke være mangemillionær for å kjøpe enebolig med fjordutsikt i Nordstrands-området.

DEL

NORDSTRAND: Utvalget og standarden er riktignok bedre hvis lommeboken er tykk. Men hvis du ikke er så kravstor når det gjelder arealet, kan du faktisk få en koselig enebolig til rundt to millioner kroner.

Ljabruveien 26c, som på finn.no markedsføres med at den muligens er byens minste enebolig, har prisantydning på 1.990.000 kroner.

Primærrom er på 29 m2, og bruks-/bruttoareal på henholdsvis 40/46 m2. Boligen inneholder kjøkken med spiseplass, dusjbad/wc og stue, samt sovehems og kjeller. Det du ikke får plass til inne, kan du lagre i to boder på tilsammen 8 m2.

Tomten på 172 m2 er vestvendt, solrik og med utsikt over fjorden.

10 ganger større

Mens Ljabruveien 26c for tiden er distriktets billigste og minste enebolig, finner du Solveien 29a i motsatt ende av skalaen på finn.no.

Akkurat nå er det Nordstrands dyreste eiendom, og den største når man ser på primærromarealet. Det er på 374 m2 og bruksarealet på ganske nøyaktig 10 ganger så mye som i Ljabruveien 26c.

Eiendommen markedsføres som en av Solveiens vakreste, med panoramautsikt over fjorden.

Vi skal ikke ramse opp hele det innholdsrike prospektet, men sovehemsen er i alle fall byttet ut med fire soverom, hvorav et med ”walk-in-closet”. Det er hall, bibliotek, stue, spisestue, to kjøkken og bad med boblekar og badstue.

Blir dette rett og slett for stort, kan du dele av boligen og få en separat leilighet med egen inngang. Det er lagringsplass i kjeller og på loft, og garasje med plass til flere biler.

Prisantydning for denne flotte boligen med klassiske trekk er på 29 millioner kroner. Med på kjøpet får du pent opparbeidet tomt på over 2000 m2.

Lommeboken får avgjøre hvor du potensielt kan flytte inn. Eiendommen i Ljabruveien 26c har visning førstkommende søndag, mens visning i Solveien 29a må avtales med megleren.

Artikkeltags