- Nødetatene er på vei til Rosenholmveien, hvor det skal brenne i en lastebil, melder politiet søndag kveld.

- Det meldes om mye flammer. Utover det kjenner vi ikke omfanget, skriver de på Twitter klokken 22.

Klokken 22.08 opplyser Oslo 110-sentralen at de er framme på stedet og at det brenner i fronten på en lastebil. De går nå i gang med slukking.

Politiet følger opp med at det brenner i førerhuset og er spredningsfare til hengeren.

Litt før 22.30 opplyses det brannmannskaper har slått ned brannen i førerhuset, og at spredningsfaren skal være noe redusert.

Politiet opplyser på Twitter at det ikke var noen personer i bilen, og at det heller ikke skal være noen form for farlig gods.

Klokken 23 meldes det om at det er kontroll på brannen og at det drives med etterslokking.

- Vi vil jobbe med sporsikring på stedet en stund fremover. Brannen vil bli etterforsket, skriver politiet på Twitter.

Ifølge Avisa Oslo (AO) var det en vekter som meldte fra om brannen.

Innsatsleder Tore Barstad sier til AO at de per nå ikke vet hva som har ført til brannen, men at en innringer har fortalt dem at det var en kar på siden av bilen idet det smalt og kom flammer. Barstad forteller at vedkommende skal ha forsvunnet inn i industriområdet på østsiden av Rosenholmveien, mot jernbanen.

Ifølge AO søker politiet etter personen med helikopter og hundefører for å finne ut om vedkommende er skadd eller om det kan være en eventuell gjerningsperson som kan knyttes til brannen, hvis det viser seg å være en straffbar handling. Personen skal være i 30-årene og skal ha hatt mørke klær og olabukse.