Bryn Lions feirer 60 år og gir nærmiljøet en gave på 250.000 kroner.

Gaven gis til fem aktører i nærmiljøet, og det var stor stas på overrekkelsen av gavesjekker på Nordre Skøyen Hovedgård onsdag 4. mai.

Østensjø barne- og ungdomsteater fikk 50.000 kroner. Gaven skal gå til innkjøp av mikrofoner/mygger for bruk av de unge skuespillere.

Oppsal Frivilligsentral fikk også 50.000 kroner og pengene skal brukes til innkjøp av PC-er som skal brukes til opplæring av unge og eldre.

Nordre Skøyen Hovedgård, som brukes av bydelens foreninger og velhus for innbyggere i bydelen, skal bruke 50.000 kroner til innkjøp og fornyelse av bord og stoler.

MS-Fondet fikk 50.000 kroner til å styrke fondet så ikke flere unge faller utenfor idretten på grunn av at kontingent eller utstyr blir for dyrt å betale. Familier som er dårlig bemidlet kan søke om støtte til dette gjennom fondet til Manglerud Star.

Østensjøvannet Venner skal bruke gaven sin på 50.000 kroner til en rampe for rullestolbrukere og andre funksjonshemmende ved inngangen til Besøkssenter Våtmark Oslo, som ligger på Bakkehavn gård vest for Rustad Idrettsfelt.