Lekestue for Bækkelaget

TOPPSCORER: Venstrekanten Trine Knutsen ble toppscorer for BSK med seks mål.

TOPPSCORER: Venstrekanten Trine Knutsen ble toppscorer for BSK med seks mål.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Håndballdamene til Bækkelaget valset over rekruttene til Stabæk i seriepremieren i 2. divisjon, og vant hele 36-15 i Haslumhallen.

DEL

HASLUM: - Nå er vi endelig i gang, og det er deilig med en sånn start, sier trener Ulf Andersson.

Men svensken vet like godt som alle andre at dette juniorlaget til Stabæk ikke er noen målestokk for noe som helst, men BSK skal ha ros for at de sto distansen ut.

- Vi er motiverte for å være her, og det er den energien vi legger i det som gjør at vi er med i 60 minutter, sier Andersson.

BSK løp i fra Stabæks ungjenter fra første ball, og lynraske Trine Knutsen sørget nesten alene for at dette var "game over" etter et kvarters spill.

Lett for Alicia

Svenske Alicia Unneberg sto sin aller første seriekamp for BSK, og har vel sjelden hatt en enklere dag mellom stengene.

23 redninger og bare 15 baklengsmål, forteller både om en god keeper og puslete avslutninger.

- Samspillet mellom forsvaret og keeper var bra . Alicia er flink til å kaste langt, og vi har spillere som kan løpe fort. Da får vi noen enkle mål, sier Andersson.

BSK ledet 17-9 til pause, og giret opp enda et hakk etter hvilen og vant 36-15.

Mere å gå på

Men BSK må ikke se seg blinde på 21-målsseieren mot Stabæk, for laget både kan og må levere enda bedre hvis de skal utfordre Sarpsborgalliansen og Follo i toppen.

- Vi har mye å jobbe med, og vi gjør noen dårlige valg i enkelte situasjoner. Mem det som er veldig positivt er at vi gjør noe, at vi prøver, sier Ulf Andersson.

"Playmaker" Caroline Smith sto over mot Stabæk med en vond skulder, men er forhåpentligvis klar til søndagens kamp mot OSI i Bækkelagshallen.

Artikkeltags