GRØNMO: – Vi vil at turgåerne i området skal vite om kaféen. De går tur innover her og vet ikke om dette stedet, sier daglig leder Hanne Wessel Egge til Nordstrands Blad nær tre uker etter åpningen av «Hannes fristelser» ved Grønmo golfbane.

Les også: Her blir det servering til sommeren

Satser på lave priser

Ifølge henne har besøket så langt oversteget forventningene, men det er i hovedsak golferne som kommer innom for en kopp kaffe, en hjemmelaget middag eller en vaffelplate. Stedets profil er folkelig mat til lave priser, og etter hvert vil det også arrangere barnebursdager og drive med catering.

– Kaféen virker veldig bra så langt. Det er et rimelig tilbud. Det var noen her før som stilet litt høyt, mener gjest Tore Johannesen fra Hellerud/Tveita, og sikter til det forrige etablissementet på stedet - en restaurant drevet av kokker, med dertil stivere priser.

Les også: Nå blir det skikkelige doer i Hvervenbukta

Har kaffen klar

Ifølge ansatt Betty N. Thorvaldsen skjer første påslag i kassa nesten alltid før åpning klokken ni. Halv ti denne mandagen er åtte gjester allerede på plass rundt bordene.

– Nå er kaffen klar, dere! lyder det fra Betty på kjøkkenet, og golfklubbens seniorklubbmedlemmer får i seg litt koffein før dagens seniorturnering.

Les også:

– Trist å stenge Funkis på Holtet

Lokal guide til markastuer

Les flere saker fra noblad.no