Gratiskonsert med Samsaya

KOMMER TIL HOLMLIA: Samsaya kommer til Holmlia fredag 20. januar. Arkivfoto

KOMMER TIL HOLMLIA: Samsaya kommer til Holmlia fredag 20. januar. Arkivfoto

Artikkelen er over 3 år gammel

Fredag 20. januar klokka 18 kommer Samsaya og Holmlia-rapperen Nawaz til Barne- og ungdomssenteret på Holmlia (BUSH) i anledning filmpremiere på de nye informasjonsfilmene til Frifond.

DEL

HOLMLIA: Det blir en touch av glamour på Holmlia fredag. Med rød løper, gratis konsert med Samsaya og den lokale rapperen Nawaz har Frifond laget premierefest for de nye informasjonsfilmene sine.

Ungdommene på Barne- og ungdomssenteret på Holmlia (BUSH) har vært med på å lage filmene, og det er nettopp derfor premierefesten er lagt til BUSH.

- Ungdommene som har vært med på prosjektet har vært helt fantastiske, selv om vi ga dem en skikkelig utfordring da vi skulle lage filmer. Vi hadde lyst til å gi noe kult tilbake til hele fellesskapet på BUSH, og det er derfor vi har laget premierefest, sier Ida C. B. Jakobsen i Frifond.

LES OGSÅ: Talentfabrikken på Holmlia

Frifond for alle

Jakobsen er organisasjonsrådgiver i Frifond, og jobber med å få enda flere barn og unge til å bruke støtteordningen.

Frifond ønsker å være Norges enkleste og minst byråkratiske støtteordning for barn og unge, hvor man kan søke om inntil 35.000 kroner til et lokalt prosjekt, enten det er ny skaterampe eller en lokal festival. Støtteordningen gjelder for alle barn og unge i Norge.

I filmene som har premiere på fredag har ungdommene forklart vanskelige ord man møter på når man søker støtte fra Frifond.

- Særlig ordet ”akseptskjema” var krevende. Men vi har også laga filmer om ord som regnskap, budsjett og prosjekt. Det har blitt skikkelig kult, selv om det kanskje ikke høres så kult ut, forklarer Jakobsen.

LES OGSÅ:

deLillos-vokalist trakk folk til Ekeberg

Holmlia-forfatter på verdenskartet

Håper flere søker støtte

Frifond-rådgiveren håper at premierefesten gjør at flere barn og unge på Holmlia får øynene opp for støtteordningen Frifond.

- Frifond er en kjempeviktig mulighet, som altfor få barn og unge i Oslo bruker. Det er superenkelt å søke, du kan få hjelp til å skrive søknaden og det tar bare rundt fire uker, avslutter Jakobsen.

Artikkeltags