Gå til sidens hovedinnhold

Dans sommeren inn!

Artikkelen er over 3 år gammel

Det lokale kulturfenomenet Holmlia Yacht Club markerer slutten på våren og begynnelsen på sommeren med heftige rytmer både for store og små.

HOLMLIA: Holmlia Yacht Club startet høsten 2016 og har siden da arrangert klubbkvelder på puber i Bydel Søndre Nordstrand, hos Anne På Landet ved Hvervenbukta, på Kulturhuset i sentrum og på Rosenholm Campus.

Arrangementene har bydd på godt drikke, sosialisering og lokalt baserte band og DJs. Gjennom dette har også bandet Holmlia Yacht Club Band sett det musikalske lyset.

Også minidisco med DJ for barn på Holmlia bibliotek har blitt et populært fenomen.

Holmlia Yacht Club drives på dugnad av musikkglade Holmlia-patrioter.

Minidisco

Yachtklubben på Holmlia sørger for fengende rytmer og godstemning i lokalmiljøet og feirer sommerens ankomst med to arrangementer de kommende ukene.

Allerede førstkommende lørdag den 26. mai blir det vårens siste minidisco på Deichman Holmlia.

– Holmlia Yacht Clubs mest familievennlige DJs gleder seg til å se deg og familien din på dansegulvet, her blir det discostemning! sier Jonas Prangerød, en av ildsjelene i yachtklubben.

Fest i moderskipet

Fredag 1. juni er det de voksnes tur. Da har Holmlia Yacht Club fest på Rosenholm Campus, rett utenfor kommunegrensen.

– Med band, DJs, Anne På Landet, sommerlig barmeny, utehygge og garantert dansegulv markerer vi starten på sommeren på alvor. Kom deg over grensa like bak Søndre Ås gård, og få den gode yacht-følelsen midt i skogen, er oppfordringen fra Prangerød.

Han forteller at da yachtklubben hadde fest der for første gang i oktober i fjor var flere hundre personer innom i løpet av kvelden.

– Det var den første versjonen av Holmlia Yacht Club i storformat, sier han og legger til at Rosenholm Campus er et spennende og morsomt bygg, som ennå ikke er oppdaget av så mange som bor sør i Oslo.

– Det likner litt på et romskip, eller moderskip, som har lagt til i skogen. I tillegg inneholder det så mye mer enn fasaden er i stand til å vise. Vi satser på å ha gode arrangementer der med jevne mellomrom.

LES OGSÅ:

- Holmlia trenger kjærlighet og god musikk

Et stort hjerte for Holmlia

Mittnoblad: Holmlia Yacht Club inntok Kulturhuset