Christer Falck deler på sin Facebookprofil tirsdag en gladnyhet om at han og kjæresten Line Vee Hanum venter barn. Termin er 12. januar 2022.

– Vi krangler litt om navn. Mitt forslag er Prince Rogers. Hun er ikke helt overbevist. Men siden Line alltid har dobbeltstemme, så vinner nok hun, spøker Falch.

Fra før har Christer Falck to barn på 15 og 13 år med skuespiller Synnøve Macody Lund. De gikk fra hverandre i 2011.

Nordstrands Blad har fått tillatelse til å bruke bilder og gjengi innholdet i Facebook-posten. Han ønsker ikke å kommentere nyheten ytterligere.

Christer Falck bor på Nordstrand, og er aktuell i det nye Discovery-programmet «16 weeks of hell». Der skal kjendiser prøve å finne tilbake til formen etter et corona-år som har lagt en demper på treningen.

– Jeg har begynt å gå en times powerwalk hver morgen sammen med hunden min, og har allerede begynt å spise annerledes. Det går mye i Skyr, men jeg synes det er deilig å våkne opp sulten, og ikke like mett som kvelden før, mener han, og understreker at han først og fremst ikke gjør det her for å gå ned i vekt, sa han til Nordstrands Blad i august.

Tre Nordstrand-kjendiser endrer livsstil på TV: – Skal ha photoshoot i bar overkropp når det er ferdig

Storm mot VG-journalist – harde anklager fra Christer Falck

Christer Falck (51) fra Ljabru: – Jeg ville kastet penger etter ungdommen