Ja til ungdomsklubb på Sæter - vi trenger møtesteder

Av
DEL

Leserbrev
Bydelshuset på Sæter blir ledig neste år, fordi bydelsadministrasjonen flytter ut. Dette åpner for mange spennende muligheter for hvordan huset skal brukes fremover. Det har allerede blitt foreslått en rekke idéer; musikk, dans, atelier og mer.

Idéen om å gjøre huset til et kulturhus er god, vi har ikke et bestemt sted på Nordstrand for kultur. Vi ser også muligheter for å kombinere og å gi en annen gruppe glede av husets fremtid, nemlig bydelens ungdom. Dette er en annen gruppe som også sårt trenger møtesteder. I hele bydelen har vi nemlig bare en ungdomsklubb i dag, den ligger på Lambertseter. Det er ikke like lett for alle ungdommer på Nordstrand å komme seg til den. Bydelshuset ligger nær både trikken, fjorden og kan fange opp helt andre grupper enn lokalet på Lambertseter.

Kjelleren på Bydelshuset er allerede tilrettelagt for ungdom, så dette vil det ikke kreve mye ressurser å få til. Ungdommer må ha et sted der de kan samles og møtes utenfor skolen. Derfor er det viktig å få en ungdomsklubb til. En ungdomsklubb som deler lokale med en musikkskole, en danseskole, et atelier, og andre gode fritidstilbud for bydelens unge, og gi området og bygningen nytt liv.
Tomtens fremtid skal avgjøres nå snart og det er nå vi har muligheten, la oss gripe den.

Vil fylle bydelshuset på Sæter med kultur: – Det bør være et hus folk på Nordstrand er stolt av!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags