"Snørydding" i bydel Nordstrand

Dumskap i praksis

Dumskap i praksis Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

DEBATTEn ting er at det knapt har vært en måkebil å se i boligveiene i bydelen siden før jul.

Å ikke gjøre noe - betegner Bymiljøetaten selv, med at de gjør så godt de kan 

En annen ting er å prioritere, ved å bruke millioner ekstra på stadig feiing av sykkelstier i vinterhalvåret - når de benyttes av maks 4-5 syklister i døgnet. Mens fortauer blir brukt til lagring av snø.

Nå tyder noe på at Bymiljøetaten snarest også bør innføre intelligenstest for de som spesifiserer og/eller utfører snørydding for kommunen.

Etter snøfallet søndag 18. februar, kom det til stor glede en feiemaskin på fortauet i Ekebergveien allerede ved 12-tiden. Flotte greier. Det er vel det eneste fortauet i bydelen som kan benyttes - uten ekstrem risiko for bruddskader. Takket være nedsalting av sykkelstien. 

Stor ble forundringen da en traktor ved 15-tiden kom feiende i sykkelstien, og flyttet et tykt lag med snøsørpe derfra og opp på det nyfeide fortauet.  Og der fryser det til, til natten. Fortauet ble et "shit hole" - og sykkelstien var renere enn på selveste 17. mai.

Du store alpakka !  (= her brukt som synonym for en rekke ord som ikke egner seg på trykk)

Å bruke penger på denne måten, er faktisk en hån mot byens innbyggere. Eller er "ren dumskap" en ny utgiftspost, vi nå må forholde oss til?

LES OGSÅ:

Byrådet øker brøytebudsjettet

Ikke lett å holde seg på beina i vinter

Skal deponere snø på Åsland igjen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags