Kjære organisasjon og beboer i Bydel Østensjø. Kom med innspill!

VIL HA INNSPILL: Østensjø Arbeiderparti vil gjerne ha innspill fra bydelens innbyggerne og foreninger om hva de bør vektlegge for å gjøre Østensjø til et enda bedre sted å bo. På bildet sees et knippe engasjerte partimedlemmer.

VIL HA INNSPILL: Østensjø Arbeiderparti vil gjerne ha innspill fra bydelens innbyggerne og foreninger om hva de bør vektlegge for å gjøre Østensjø til et enda bedre sted å bo. På bildet sees et knippe engasjerte partimedlemmer. Foto:

Av
DEL

debattTil neste år er det valg igjen, og Østensjø Arbeiderparti kommer til å jobbe hardt for fornyet tillit hos Østensjøs velgere, slik at vi kan fortsette å styre bydelen også neste fireårsperiode.

Østensjø Arbeiderparti er i gang med programprosessen, og vi vil gjerne ha innspill!

For har din organisasjon eller du innspill til hva som bør være våre satsingsområder for neste periode? Har du ideer til hva som kunne gjort bydelen vår til et enda bedre sted å bo for oss, hvor er behovene størst, synes du?

Vi inviterer alle som brenner for noe i bydel Østensjø til å komme til oss, slik at vi kan ta det med i programarbeidet i bydelen.

Bydelsprogrammet er et svært viktig verktøy for våre lokalpolitikere, og er med på å legge føringer for hva vi skal jobbe for de neste årene. Til tross for at bydelsutvalget må forholde seg til økonomiske rammer satt av bystyret, er det likevel handlingsrom der gode prioriteringer kan gjøres. Det er medlemmer av  Østensjø Arbeiderparti, som vedtar programmet i mars til neste år.

Hører vi fra din organiasjon eller deg?  Frist for innspill er 1. desember. Gå inn på vår facebookside og send oss ditt innspill. http://www.facebook.com/OstensjoAp/

Vennlig hilsen

Pia Erikstad og

Erling O. Turtum

for programkomitèen i Østensjø Arbeiderparti

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags