Miljøet på Holmlia er svært fragmentert i grupper: Sportsklubben, BUSH, Moskeen, Kirken, Holmlia Yacht Club, Gården er alle gode arenaer, men miljøene stagnerer uten nytenkning og samarbeid.

Holmlia trenger ett kulturhus der vi kan dyrke og styrke vår mangfoldige kultur. Holmlia er ikke bare fotball, rap og gjengvirksomhet, men i min oppvekst virket det som at det ikke fantes annet. Fritidsklubben Hallis ble lagt ned når jeg gikk i 2. klasse så jeg og mange andre fikk aldri muligheten til å utvikle våre kreative sider. Nedleggelsen sammenfaller tilfeldigvis med oppblomstringen av gjengvirksomheten på Holmlia, så..jævla bra jobba politikere.

Musikk var jeg så heldig å lære gjennom at pappa , til naboenes (og egentlig sin egen) store forargelse, kjøpte meg ett trommesett og det er ingenting i livet som har gitt meg så mye tilbake.

Innbyggerne på Holmlia fortjener en møteplass med rom for alle der ingen ideer er for store eller små. En scene der bydelens utallige talenter kan vise og utvikle seg. Konserter, battle of the bands, trylleshow, danseoppvisninger og talentshow. Vi trenger ett åpent, inviterende lokale som oppfordrer til medvirkning og aktivitet. Gallerivirksomhet med lokale kunstnere og motiver på veggene. En restaurant som server sunn og autentisk mat fra alle verdens kjøkken. Sist men ikke minst trenger vi ett forum der engasjerte og kreative sjeler kan komme sammen og kollektivt finne gode løsninger på våre utfordringer.

OBOS: Vi bygger et kjøpesenter! Så kan alle sammen møtes og handle vekk problemene til kredittkortregninga kommer. Vi skal ha alle kjente kjede(lige)butikker så alle kan kjøpe unikt like klær fra HM og BikBok sånn at ingen blir diskriminert for å se annerledes ut. Vi skal ha W.B Samson og Joe & the Juice sånn at alle kan snappe hvor kult og chill og fresht og trygt det er på Holmlia lissom. Ingen gjenger på vårt senter! Hvis de drittungene stjeler fra oss kaster vi dem ut så får de aldri komme inn igjen. Vi skal ha den beste sikkerheten og vekterteamet, bare se på Mortensrud senter. Jo flere jo bedre. Så kan alle bare fortsette og handle og forbruke, og handle og forbruke og handle til OBOS eier hele Norge.

"OBOS er som medlemsorganisasjon eid av sine medlemmer og forpliktet til å virke til fordel for disse. - Medlemmene, som eiere og kunder, skal alltid stå i hovedfokus for alt OBOS’ virke". "OBOS skal være markedsorientert og skal kontinuerlig arbeide for å tilpasse virksomheten til medlemmenes og kundenes behov og etterspørsel." (OBOS hjemmeside)

Vent litt.. jeg er medlem av OBOS, 90% av innbyggerne på Holmlia er medlem av OBOS. Medlemmene eier OBOS, ergo eier vi OBOS.

Hmm... så det er egentlig vi som bygger kjøpesenteret!

Hva er det vi vil ha?

For min del høres det kulturhuset ut som en jævlig god idè.