Takk, Sylvi!

Av
DEL

debattBydel Søndre Nordstrand har en fragmentert inndeling. Mange som bor her, har ikke nødvendigvis en sterk identifikasjon til bydelen. De fleste av oss knytter sin stedsidentitet til plasser der følelsen av fellesskap oppstår. Folk sier derfor de kommer fra delbydelen sin, der man bor og går på skole.

Fra et politisk ståsted er fragmenteringen en utfordring. Mange innbyggerne ønsker aktiviteter og fritidstilbud i sin delbydel, for sin aldersgruppe, for sin etniske eller religiøse tilhørighet osv. Knappe bydelsmidler strekker ikke alltid til, og noen føler seg forbigått. Men nå tror vi dette kan være i ferd med å endre seg.

Kjære Sylvi, når vi den siste tiden har vært på stand for Arbeiderpartiet, er det åpenbart at dine uttalelser om bydelen har hatt en effekt.

Vårt klare inntrykk er at folk mener du har gjort mye for å skape et engasjement og en felles bydelsidentitet her i Oslo sør. På sikt hadde vi kanskje klart det på egenhånd, men det ville tatt mye lengre tid. For dette ønsker vi takke deg, Sylvi! Du bidrar til å gjøre den politiske jobben mye lettere for oss!

Ola B. Mannsåker og Knut Elvatun

1.kandidat for Arbeiderpartiet i Søndre Nordstrand, og leder for Søndre Nordstrand Arbeiderparti

Følg på: Facebook

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags