KFUM Arena må bygges

Espen Andreas Hasle, 1. kandidat for Oslo KrF ønsker å bidra til realiseringen av KFUM Arena

Espen Andreas Hasle, 1. kandidat for Oslo KrF ønsker å bidra til realiseringen av KFUM Arena Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Ekebergsletta er et av Oslos viktigste områder for rekreasjon, naturopplevelser og idrett.

På neste møte i bystyret får endelig Oslos politikere til behandling detaljregulering av området som skal huse nye KFUM Arena. For meg som førstekandidater Nordstrandsbeboer og førstekandidat for Oslo KrF ved kommunevalget er det ingen tvil. Bystyret må gå inn for den forelagte planen.

Det viktigste grepet som gjøres er å legge til mer areal for fotball for de mange barna og ungdommene som hver uke er i full aktivitet på treninger og kamper. Å erstatte asfalt med fotball er åpenbart en god ide.

I tillegg får vi flyttet driftsstasjonen til Oslo kommune fra det viktigste friområdet midt på sletta til de nye byggene som bygges på nordsiden av arenaen.

Alt i alt gir dette mer kapasitet til idrett og mer reelt tilgjengelig areal som friområder på sletta.

KrF heier på frivillighet og idrett i Oslo. Da må vi gi dem fortsatt gode rammebetingelser så de kan fortsette sitt viktige arbeidet for fellesskap, inkludering og trening.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags