Eldreomsorg i Oslo sør på riktig vis

Bilde tatt på Fremskrittspartiets partikontor

Bilde tatt på Fremskrittspartiets partikontor Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vårt fantastiske land har blitt rikt og trygt takket være de tusener som kom før oss. Det burde være en selvfølge at den eldre garde får en verdig og rettferdig alderdom. Fremskrittspartiet ønsker statlig finansiert eldreomsorg, så de eldre i Oslo sør og resten av landet får en bedre og enklere hverdag.

Det er ikke lang tid siden Norge var i en annen økonomisk situasjon enn hva man nyter i det 21. århundret. Det kommer en tid etter coronaviruskrisen og økonomien vil bedre seg og nå nye høyder. Dette takket være hardtarbeidende nordmenn som har bygget vårt land. Det er en skam at de, som jo er blitt godt voksne i dag, blir nedprioritert så snart en kommune eller bydel har dårlig råd. Man kan ikke ha en situasjon der eldre nærmest må tigge om penger.

Der venstresiden legger ned vellykkede sykehjem har de også stemt for en pensjonsreform som har lagt til grunnlag for den svake økonomien mange eldre har den dag i dag. Fremskrittspartiet var eneste parti som stemte imot det så kalte pensjonsranet.

Vi ønsker både private og offentlige tilbud for våre eldre. Det er en skam at Arbeiderparti-byrådet har besluttet å rekommunalisere Manglerudhjemmet. Oslo Øst FpU hadde gleden av å besøke sykehjemmet 24. juli 2018, da vi selv fikk høre fra beboere om hvor godt fornøyde de var med tilbudet. Fremskrittspartiet vil verne vellykkede sykehjem, uavhengig om de er private eller offentlige.

Det er takket være generasjonene som kom før oss at vi har den økonomiske velstanden vi nyter godt av den dag i dag. Vi i Fremskrittspartiet mener det er rettferdig å prioritere de eldre på alle budsjetter. Både offentlige og private kan tilby gode sykehjem, og med statlig finansiert eldreomsorg vil man få garanterte midler, og ikke være avhengig av bydelens lommebok.

Bilde tatt på Fremskrittspartiets partikontor

Bilde tatt på Fremskrittspartiets partikontor Foto:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags