Idretten må få sin plass på Grønmo

Camilla Wilhelmsen (FrP)

Camilla Wilhelmsen (FrP) Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

DebattDet er snart ti år siden planlegging av fremtidig bruk av det tidligere avfallsdeponiet startet, og det har hele tiden ligget i kortene at dette flotte området må brukes både til idrett og som friområde.

LES OGSÅ: Nå er Grønmo på høring

Området er av en slik størrelse at det er plass til mange aktiviteter og det må tilrettelegges både for ski, skiskyting, orientering, terrengsykling, BMX og golf. Dette er plasskrevende idretter, hvor vi gjennom god arealplanlegging kan sørge for at den enkelte idrett blir ivaretatt både med arenaer og med nødvendige fasiliteter som klubbhus og lagring.

Stor var derfor overraskelsen da Eiendoms- og byfornyelsesetaten fremmet et planforslag som helt ser bort fra idretten og alle de aktivitetene og planene som til nå har ligget på bordet.

LES OGSÅ: Fra søppelfylling til friluftsarena

Dette er skuffende, og særlig for en rekke idrettslag som i mange år har jobbet for å få realisert sine planer for alle generasjoner idrettsinteresserte.

Det er ikke på denne måten idretten skal behandles, og FrP vil kjempe for at idretten får den posisjonen de skal ha på Grønmo. Oslo trenger sårt flere idrettsanlegg, og på Grønmo har vi en unik mulighet til å sette utendørsidretten i høysetet. Den muligheten må ikke byrådet skusle bort.

LES OGSÅ: Grønmos indrefilet
 

(Camilla Wilhelmsen skrev opprinnelig i sitt innlegg at planforslaget for Grønmo er fremmet av Plan- og bygningsetaten. Det er feil, og Nordstrands Blad har derfor rettet opp til at det Eiendoms- og byfornyelsesetaten som har fremmet planforslaget, red.anm.)
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags