La oss gå mer tur i nærmiljøet. La oss gjøre Holmlias bomiljø enda bedre og tryggere sammen!

HOLMLIA: - Vi må ikke la oss skremme til å bli innesittere, skriver Holmlia-beboer Nina Langfeldt og oppfordrer befolkningen i nærmiljøet til å komme seg mer ut på tur.

HOLMLIA: - Vi må ikke la oss skremme til å bli innesittere, skriver Holmlia-beboer Nina Langfeldt og oppfordrer befolkningen i nærmiljøet til å komme seg mer ut på tur. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

DebattFor ti år siden, da jeg flyttet til Holmlia, var det mange flere mennesker ute i nærmiljøet både på dagtid og kveldstid. Det er trist hvis noen få skyteepisoder det siste året skal skremme befolkningen til å holde seg mest mulig hjemme.

Som hundeeier må jeg ut på tur hver dag, og har stusset over at Holmlia er så folketomt, særlig på kveldstid. Stort sett møter jeg nå bare andre hundeiere på tur utenom rushtida når folk skal til og fra skole og jobb. Det er trist.

Jeg opplever ikke at Holmlia er blitt et farligere område å ferdes i for vanlige folk, selv om det skytes litt i gjengmiljøene innimellom. Skytingen er selvsagt uakseptabel og heller ikke jeg synes det hyggelig at det skytes i nærmiljøet mitt. Jeg skjønner at folk blir redde. Men faren for å havne mitt i en skuddveksling mellom gjengmedlemmer på Holmlia er antagelig mikroskopisk liten.

Uansett bør folk være mye mer bekymret for å falle på glatta pga dårlig strødde gangveier, enn gjengmiljøene på Holmlia. Min erfaring er ihvertfall at disse gjengene har sin egen kodeks og ikke plager vanlige folk. Så folk må ikke la seg skremme til å bli innesittere. Holmlia er et flott område og sammen kan vi gjøre bomiljøet vårt både hyggeligere og tryggere ved å ta det mer i bruk til alle døgnets tider.

Så mine oppfordring til mine medboere på Holmlia er; kom dere mer ut på tur i nærmiljøet, prat med hverandre, hils på folk og ikke være redd for gutta som henger litt rundt her og der. Slå heller av en prat med dem?

Flere saker på noblad.no:

Byrådsleder og politisjef til folkemøte på Holmlia

Åpent brev til politileder Øst og byrådsleder!

Ingen pågrepet etter Holmlia-skyting

Mann skutt flere ganger på Holmlia

Politisjefen bekymret for økning i ran og kroppskrenkelser

To menn knivstukket på Holmlia

Knivstikkere på Holmlia fortsatt på frifot

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags