Ja til Juletretomta som park!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

DebattMiljøpartiet De Grønne Nordstrand forkynte allerede i lokalprogrammet til valget i 2015 at vi ønsker å anlegge park på Juletretomta. Dette gjentok vi høyt og tydelig på folkemøtet om Holtetreguleringen som kommunen arrangerte i august: Vi vil bevare og utvikle området til et felles grøntområde til glede og vederkvegelse for lokalbefolkningen.

Juletretomta er området ved Holtet stasjon som befinner seg mellom Kongsveien, Holtveien og trikkelinja. Nå har vi fått med oss de andre partiene på å gå inn for grøntområde i komitébehandlingen og håper på et enstemmig vedtak i bydelsutvalget, som så kan oversendes byrådet. Holtet fortettes for tiden nok med all annen utbygging, mener vi i Nordstrand MDG.

LES OGSÅ:

Holtets fremtid på høring

- Nei til nedbygging av juletretomta!

Her gjelder det å utnytte mulighetene for å gjenskape et trivelig og sosialt nabolag. Et vakkert friområde med aktivitetsmuligheter kan fungere som et møtested for flere generasjoner. Eplehagene og boltreplassene for barn og unge har dessverre lett for å svinne hen i samme takt som boligblokkene popper opp.

Holtetreguleringen behandles i bydelsutvalget denne uka.

Lag park på Juletretomta!

LES OGSÅ: Nå skal nye Holtet trikkebase bygges

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags