Åpent brev til politileder Øst og byrådsleder!

HOLMLIA: Lokalbeboere vil ha nytt folkemøte på Holmlia etter onsdagens skyting. - Vi kan ikke utsette barna våre for slik utrygghet - vi kan ikke ha det slik! skriver Silje Kivle Andreassen i dette åpne brevet. Arkivfoto: Janina Lauritsen

HOLMLIA: Lokalbeboere vil ha nytt folkemøte på Holmlia etter onsdagens skyting. - Vi kan ikke utsette barna våre for slik utrygghet - vi kan ikke ha det slik! skriver Silje Kivle Andreassen i dette åpne brevet. Arkivfoto: Janina Lauritsen Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

debattÅpent brev til John Roger Lund (leder for Oslo-politiets Enhet Øst) og Raymond Johansen (byrådsleder).

Vi må kalle inn til folkemøte på Holmlia i forbindelse med flere alvorlige, voldelige hendelser i vårt område den siste tida, senest onsdag kveld med skyting i et av våre boligområder.

LES OGSÅ: Mann skutt flere ganger på Holmlia

Skytingen skjedde like før kl 21 - et tidspunkt hvor jeg vet at flere barn og ungdom er på vei hjem fra aktiviteter eller besøk hos venner. Vi kan ikke utsette barna våre for slik utrygghet - vi kan ikke ha det slik!!

I og med at situasjonen oppleves så alvorlig og utrygg for en stor gruppe av byens innbyggere er det naturlig at politileder John Roger Lund og byrådsleder Raymond Johansen stiller på folkemøtet. Vi på Holmlia vil vite hva dere tenker er plan B, siden planer dere la fram for oss på folkemøte på Rosenholm skole i høst åpenbart ikke fungerer godt nok.

LES OGSÅ: Fullt hus på folkemøte på Holmlia

Vi ser frem til å høre deres analyse av situasjonen på Holmlia og få høre deres løsningsforslag. Vi er mange her som gjerne vil samarbeide med dere og bidra, men nå er det en gang sånn at dere sitter på informasjon og ressurser som den enkelte innbygger ikke direkte rår over. Dere må på banen nå - både for å gi informasjon til innbyggere og fordi det er stort behov for akutte tiltak.

Ta gjerne med dere andre beslutningstakere eller andre ressurspersoner som dere mener kan bidra.

Det er fint om dere så snart som mulig kan foreslå tid, så kan vi lokalt bidra med sted. NB!!! Dette haster!!

Mvh

Silje Kivle Andreassen

Engasjert Holmlianer og sokneprest i Holmlia kirke

LES OGSÅ: Ingen pågrepet etter skytingen på Holmlia

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags