Ja, det er snart over

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Ja, Arve Edvardsen. Snart er det slutt. Og det er sannelig på tide. I årevis har vi hørt Høyre synge salmen om fritt brukervalg. Den forgjettede løsning. Konkurranse gir bedre omsorg. Men for oss i Rødt skurrer dette kraftig.

Vi ser at stadig flere bidragytere til Høyres valgkamp, enten direkte eller gjennom NHO, får spise av velferdskaka. Selskapene popper opp rundt omkring. Betaler dårlig, deltid, dårlig pensjon, stressende vakter. De konkurrer utelukkende på arbeidsbetingelsene til sine ansatte.

Rødt tror ikke på at forretningsfolk og såkalte gründere er så opptatt av velferd og omsorg. De er opptatt av å tjene penger. Helst så mye som mulig. De ser muligheten som Høyre og de andre på den siden har gitt dem. De vil gjerne fortsette med sugerøret inn i skattebingen.

Du gråter krokodilletårer for din syke mor. Men nå er det kanskje slutt. Rødt er opptatt av at skattepengene skal gå til det de er ment å gå til; flest og best mulige offentlige tjenester.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags