Gå til sidens hovedinnhold

"Millionsluket" Ekebergveien fra Sæter til Ljabru!

Artikkelen er over 3 år gammel

Veibanen i Ekebergveien mellom Sæter og Ljabru er dårligere enn noen gang!

debatt Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Som daglig bruker av Ekebergveien fra Sæter til Ljabru, har jeg vært vitne til omlegging av veien på grunn av etablering av sykkelvei på begge sider. Det har vært et prosjekt med bruk av ti talls millioner kroner, og hva har vi fått? Veibanen har i dag en så elendig beskaffenhet og har aldri vært mer "humpete" enn nå!

Jeg stiller spørsmål ved kvalitetssikring av de arbeider som er gjort, har entreprenør/Oslo kommune bygget denne veibanen etter dagens standard? Neppe, dette ser ut som et arbeid som er gjort av ufaglærte, som har tatt noen snarveier for å bli ferdig veibanen innen en gitte frister, selv om arbeidet tok utrolig lang tid, så dette ut til å være svært dårlig prosjektert før arbeidene ble påbegynt.

Oppfordrer de rette ansvarlige i veivesenet i Oslo og kjøre strekningen og gjøre sine egne oppfatninger!

Dette arbeidet har kostet oss skattebetalere utallige millioner til gjennomføring og ekspropiering av grunn, og med flere farlige løsninger for overgang mellom sykkelvei og kjørebane.

Resultatet av et slikt prosjekt burde bli betydelig bedre enn det som foreligger nå, og håper noen nå tar ansvar for en gjennomgang av hva som er gjort og ikke gjort i forbindelse med gjennomføringen. Skulle vært interessant og vist hva dette makkverket har kostet oss skattebetalere, dette ligner en liten skandale!

LES OGSÅ:

Sæterkrysset opp i bydelsutvalget

Skremt av brå slutt på nytt sykkelfelt

Nå er kaoset i Ekebergveien snart over

Mangler 90 meter sykkelfelt på Sæter