Hvor blir det av det dere har lovet oss? Nok et åpent brev til Bymiljøetaten og Bydelsutvalget

KREVER TILTAK: Steinerskolelever vil ha trafikktilltak rundt skolen som ligger ve dkrysset Nordstrandveien-Solveien. Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen

KREVER TILTAK: Steinerskolelever vil ha trafikktilltak rundt skolen som ligger ve dkrysset Nordstrandveien-Solveien. Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

debatt I fjor skrev elever Steinerskolen på Nordstrand et brev til både bydelsutvalget og bymiljøetaten om trafikken i Solveien/Nordstrandveien.

I dette brevet skrev de om at det var farlig for små barn langs veien og ba om tydelig skilting, tiltak for å senke farten og en mer oversiktlig vei når det kommer til parkering.

LES OGSÅ: Åpent brev til bydelsutvalget og Bymiljøetaten

Vi fikk raskt positivt svar og en rekke tiltak ble foreslått til vår store glede. Skuffelsen har derfor vært stor over at ingen av disse tiltakene har blitt noe av. Hvor vanskelig kan det være å sette opp et skilt om at dette er en skole og at man må kjøre sakte?

Vi ser frem til at endringene kommer og at vi får en forklaring på hvorfor dette har tatt så lang tid når vi ble lovet en rask endring. Mens vi venter har vi stadig nye nesten-ulykker.

Hva må skje for at skoleveien skal bli trygg? Vi vil nok en gang gjerne invitere byrådet til å se hvordan en vanlig morgen er ved Steinerskolen på Nordstrand. 

Mvh. Eva, Mathias og Patrysja, 9. Trinn, Steinerskolen på Nordstrand

LES OGSÅ: - Det blir ikke mine barn som blir drept i Solveien, heldigvis

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags