Det blir ikke mine barn som blir drept i Solveien - heldigvis

FARLIG: Debattanten frykter liv skal gå tapt i Solveien. Arkivfoto/illustrasjonsfoto

FARLIG: Debattanten frykter liv skal gå tapt i Solveien. Arkivfoto/illustrasjonsfoto

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

debatt Mine barn er nå 16, og 18 år, og de klarer fint å komme seg raskt til siden. Så trafikken i Solveien er ikke noe problem for mine barn, meg, eller min hund. Så det er bare å kjøre på som vanlig, i rundt 50 km/t, eller mer. Sitt gjerne som du pleier, i telefon, send en SMS, spis din frokost, eller ta barbering eller sminking samtidig. Kjør på, det står jo bom stille på Mosseveien, så jeg forstår deg vel.

Det må jo være veldig irriterende med de vimsete barna som går til skolen, eller kanskje mest de med store barnevogner. Toppen av kransekaka må jo være han eldre mannen som går frem og tilbake til trening, utrolig irriterende. Skulle tro de eide hele Solveien. Bare vent til snøen kommer, de klatrer ikke en gang opp på brøytekantene. Ikke mye igjen av veibanen for dere da.

Så kjør på, og gi gass! Det blir ikke mine, eller dine barn som blir drept.

At et barn blir drept i Solveien, kan vi være helt sikre på. En vakker dag går dette ikke bra. Jeg har sett nok nesten ulykker til å faststemme med 100% sikkerhet at det skjer en dag.

Kanskje å overdrive veldig med at noen dør. Min gamle klasse kamerat på barneskolen, døde jo ikke, han har jo bare sittet i rullestol hele livet. Det var sikkert et viktig møte hun skulle rekke, hun som kjørte på han ved Solveien/Nordstrandveien. Sikkert ikke noe hun tenker på lenger, eller? Tiden leger jo alle sår. Litt usikker, men antar at min klassekamerat tenker fortsatt litt på det hver dag, selv etter så mange år.

Og du som blir den som kjører ned et barn en dag, jeg regner med at du kan leve med det. Og det virker som det er en kalkulert risiko, som du synes det er vært å ta.

Det er ingen fartskontroller fra Politiet heller. Så gi gass, så hele kolonnen av biler kan holde en god hastighet.

Selv bor jeg i en sidevei av Solveien, hører ikke trafikken, eller blir plaget på noen slags måte. Så kjør på – det hender jo ikke deg eller dine noe heller.

Lykke til!

LES OGSÅ:

Til bydelsutvalget om trafikken i Solveien

Ingen stenging av Solveien med det første

Åpent brev til bydelsutvalget og Bymiljøetaten

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags