Tid for å snu, byråd Berg!

NY RUTE: Begge trikkelinjene fra Nordstrand kjører nå gjennom Bjørvika og stopper ikke lenger på Jernbanetorget.

NY RUTE: Begge trikkelinjene fra Nordstrand kjører nå gjennom Bjørvika og stopper ikke lenger på Jernbanetorget. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Oslo kommune har vedtatt å være en "aldersvennlig by". Byråd Berg har med brask og bram, og uten involvering av de mest berørte, vedtatt å legge om trikkelinjen fra Nordstrandsplatået til sentrum.

Dette er et meget uvennlig tiltak som rammer eldre, uføre og andre med bevegelseshemming som ikke holder "MDG-standarden" for førlighet. De er avhengige av rullator, spaserstokk, krykker eller rullestol, noe som ikke passer inn i den boblen MDG-byråden befinner seg i.

Omleggingen vil føre til en langt vanskeligere hverdag for personer med bevegelseshemming som vil ta trikken fra Nordstrandsplatået til sentrum. Det blir en altfor lang avstand fra trikkestoppen i Bjørvika til korresponderende linjer for T-bane, trikk og buss på Jernbanetorget.

Oslo har vedtatt at byen skal være en "aldersvennlig" by, men dette vedtaket til byråd Berg går i stikk motsatt retning - det er meget aldersuvennlig!

Det bør legges merke til at Nordstrand MDG er uenig med sin egen byråd. Det er tid for å snu i saken, byråd Berg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags