Hva skjer med Solveien?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Kjære Nordstrand. Jeg har vokst opp her, dette er hjemmet mitt. Nå har mye blir nytt og annerledes, det er bygget nye hus i alle kroker og kriker. Det er sånn det må bli har jeg skjønt. Jeg er veldig glad i nye Sæter-krysset og tilbudet vi har fått, men …

Jeg har lyst til å si noe om Solveien … og det jeg opplever som farlig hver eneste dag.

Jeg bor i Solveien. Flyttet tilbake etter noen år i byen. Jeg er lei meg over mye av utviklingen, jeg vet beboerne i Solveien har kjempet i mange år, for fartshumper, bom, gjennomfartstrafikken etc.

Den vakre, idylliske herskaplige Solveien har blitt en gjennomfartsvei som i rushtiden mange ganger skaper kø. Alt fra tungtransport som snirkler seg gjennom små sideveier og biler som hastigheten er så rask på at de hadde fått bot på Ekebergveien.

Ja vel, så er Solveien nå en trafikkert vei, med høy hastighet og mye store biler og så mye biler at de kjører i kø i rushen. Men! Da må det bli fartshumper, fortau og lyskryss da! Det er jo ødelagt uansett!

Vi har for lengst gått bort i fra at vi må prøve å bevare det ærverdige stille villastrøket, tror vi alle skjønte at det ikke var så viktig når Holtet ble rasert. Skjønner også at kø på Holtet skaper en stor trang til å kjøre i en rasende fart gjennom Solveien.

Jeg er ikke politiker med eventuelle løsninger, men jeg vil at barna våre skal føle seg sikre når de går fra skolen. Nå er det altfor farlig å ferdes der.

Gikk nylig i Solveien med barnevogn og to små barn ved siden av meg, da er det bare å komme seg unna, for man sakner ikke farten når man skal hjem fra jobb. Kvinner og barn unna vei - jeg kjører i 60 km og skal ikke passe meg!

Det har liksom blitt «greit» at i Solveien kan man bare kjøre på uten å vise hensyn. Barna i villaveien må vike.

Sykt farlig! Få bommen tilbake!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags