TILTAK FOR BEDRE FREMKOMMELIGHET PÅ ULVØYBRUA

TRANGT: Fiskere gjør fremkommeligheten verre på Ulvøyabrua. Artikkelforfatteren vil ha fiskeforbud på den ene siden. Arkivfoto

TRANGT: Fiskere gjør fremkommeligheten verre på Ulvøyabrua. Artikkelforfatteren vil ha fiskeforbud på den ene siden. Arkivfoto

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

DebattDet er med hjertet i halsen jeg tar bussen til Ulvøya. Makrellen er kommet!

Les flere debattinnlegg på noblad.no

På vegne av bussjåførene på nr. 85, fiskerne, besøkende og beboerne på Ulvøya må det gjøres noe raskt for å lette fremkommeligheten over Ulvøybrua.

Det har lenge vært et ønske fra bussjåførene om å forby fiske fra Ulvøybrua. Det oppstår mange farlige situasjoner og flere ganger har det ført til at sjåførene nekter å kjøre over brua. De stopper bussen ved Mosseveien, og passasjerene må gå resten av veien. Dette er forståelig!

LES OGSÅ: Ber om 30-skilt og fartshumper

Fiske er både hyggelig og sundt og forhåpentligvis er ikke et totalforbud nødvendig, men det bør settes opp et kommunalt godkjent skilt på søndre rekkverk som forbyr fiske på den siden av brua. Ved å tillate fiske kun fra en side bør fremkommeligheten for 85-bussen og andre forbedres betraktelig.

Skiltmyndigheten i Oslo ble i 2015 overført fra politiet til kommunen og Nordstrand Venstre har sendt forespørsel til kommunen om rask skiltoppsetting på brua. La oss håpe dette nå kommer i orden før det skjer en ulykke.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags