↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

22 32 11 00

Besøksadresse

Sandstuveien 60A
1184 OSLO
  1. Beskrivelse

iSmile Tannregulering ble etablert våren 2016 av reguleringstannlegene Line Minster og Stefanie S. Andresen (Steffi). Line etablerte i 2013 den kjeveortopediske avdelingen ved Bryn Tannhelsesenter som hun har drevet frem til hun etablerte iSmile Tannregulering sammen med Steffi som tidligere har jobbet ved Tannbuen i Oslo sentrum. De fleste pasientene følger Line til ny klinikk for å fullføre behandlingen. 

Vi er en ren spesialistklinikk for kjeveortopedisk behandling (tannregulering) av både barn og ungdom samt voksne pasienter. Vi er to kjeveortopeder med lang erfaring fra både privatpraksis og universitetsklinikker samt et team med assistenter med lang erfaring innen vårt fagområde. Vi samarbeider tett i vurderingen av pasientene og gjennomføringen av behandlingen for å sikre oss best mulig resultat for alle pasienter. 

Klinikken er ny og moderne. Vi holder til i et lyst og trivelig lokale med både åpne og lukkede behandlingsrom slik at du som pasient skal føle deg vel når du er hos oss. 

Vårt mål er at hver enkelt pasient og deres foresatte skal føle seg godt ivaretatt både faglig og personlig.