↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Gavekort Oslo

Gavekort Oslo? Oslo har utrolig mye flott å by på, med aktiviteter og opplevelser fra fjord til mark og berg; vinter som sommer. Så hva sier du? Ikke gi flere sokker i gave - gi bort en uforglemmelig opplevelse i Oslo i stedet! Hvorfor? Et gavekort på opplevelser i Oslo kan ikke sammenlignes med materielle ting nettopp fordi de blir til minner for livet. 

De perfekte opplevelsene i Oslo
Vis noen du er glad i hva de betyr for deg med et gavekort på en opplevelse i Oslo! Oslo er omringet av natur, og moderne sider av byen florerer i hver eneste sving. Byen er designet for både ute- og innendørsaktiviteter.

Hva med å ta med kjæresten ut på det yrende restaurantlivet med en middag for to? Eller overrask din kompis med en padletur ned Akerselven? Kanskje han hadde satt pris på en whiskysmaking for to? Hva med å overraske foreldrene dine med et rekecruise? Eller kanskje en natt under stjernene i en iglo på vidda frister? På YouWish.no finner du alt fra romantiske og hyggelige aktiviteter til spennende og adrenalinfylte opplevelser. 

Slik fungerer YouWish.no
1. Velg blant 500 gavekort.
2. Kjøp gavekortet og få den tilsendt på e-post innen 5 minutter.
3. Gi bort gavekortet. Gavemottaker booker selv opplevelsen.

Gavekortet som gleder
Leter du etter et gavekort til den som har kløe for spenning eller behov for fart? Da er en adrenalinfylt sportsbil-opplevelse en flott gave! Leter du etter et gavekort for dyreelskere? Hva kan være koseligere enn et nært og personlig møte med søte alpakkaer? Kjenner du noen som er glad i å nyte god mat? Fra brunsj og ettermiddagste til fristende femretters måltider, kan du være sikker på å finne opplevelsen du leter etter på YouWish.no.

Kjenner du noen som er glad i å invitere venner over til en hyggelig aften i hjemmet? Da er et digitalt nettkurs et flott gavetips! Velg et bestemt kurs som passer til gavemottakers lidenskap: mat, drikke eller spill. Hvis avslapning er i kortene, er det mange spaopplevelser og minipauser å velge mellom, for å lage en luksuriøs date eller en hyggelig venninnedag. Uansett hvem du leter etter gave til kan du være sikker på å finne det på YouWish.no