↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

22 10 50 00

Besøksadresse

Parkveien 57
0256 OSLO
  1. Beskrivelse

Hvem er Aevi Eiendom?
Navnet Aevi betyr tid, evig, generasjon, akkurat det vi er ute etter. Vi bygger prosjekter og hus som kan gå fra generasjon til generasjon. Vi i Aevi kjøper, utvikler og selger eiendommer utenfor Oslo. Boligprisene og tomteprisene i Oslo i dag er skyhøye, derfor har vi valgt randsonen til Oslo som vårt satsningsområde. Tomteprisene i disse områdene er lavere enn i Oslo, noe som gjøre at vi kan tilby en prisgunstig bolig til folk i etableringsfasen. Vi finansierer prosjektene våre gjennom lånebaserte folkefinansieringer, noe som er en fordel for både oss som selskap og for våre långivere. 

Hva kan vi tilby?
Vi i Aevi Eiendom har mange positive sider. Vi har en grønn satsning vi har kalt Aevi Grønn, vi bruker folkefinansiering, aevi-renten er god og vi satser på hjem som skal passe for folk flest.

Vi satser på folkefinansiering fordi kapital kommer kjapt i arbeid. Gjennom folkefinansiering tar vi opp lån fra enkeltpersoner og bedrifter. De som har penger til overs, kan få en bedre rent ved å låne dem til Aevi Eiendom. Gjennom Aevi-renten tilbys åtte prosent fast årlig rente med månedlig utbetaling av rentene. Vi mener dette er en god løsning for både selskapet og våre långivere.

Aevi Eiendom har også en grønn satsing som vi kaller Aevi Grønn. Vi har alle et ansvar når det kommer til dette, og vi ønsker å være vårt ansvar bevisst. Prosjektene våre i vår grønne satsing ønsker vi at skal ha minst mulig miljøpåvirkning med beste mulige bo kvalitet. Gjennom grønn satsing ønsker vi å fokusere på; klimaskog, grønne boliglån, energimerking og energieffektivitet, elbillading og kloke materialvalg.

Prosjekter
I skrivende stund jobber vi med ni ulike prosjekter. Alle prosjektene har under en times reisevei inn til Oslo. Områdene vi bygger i er landlige, familievennlige og sentrale. Fordelen med å bygge litt utenfor Oslo er at tomteprisene ligger under lands gjennomsnittet og det gir et godt grunnlag for å bygge prisgunstige boliger som folk flest har råd til. Har du behov for et ekstra soverom og kanskje et ønske om en grønn hageflekk til barna, men ikke har råd i Oslo? Her har du muligheten.