17. november klokken 18 kan du få med deg helt annerledes teaterforestilling på Deichman Lambertseter! Teater Leikhus sin nyeste forestilling; "Vi snakker for oss selv" spilles på førstkommende torsdag. Både store og små er velkomne og det er fri inngang.

Forestillingen handler om identitet og er en slags tidskapsel av hva vi føler og tenker på i øyeblikket. I andre teaterstykker må skuespillerne øve på å være noen andre, men i denne forestilingen har de øvd på å være seg selv. Det betyr at alt du hører og ser i forestillingen er tanker og refleksjoner som skuespilleren faktisk kjenner på i det øyeblikket.

Publikum må selv oppdage og lete etter hvem som er skuespiller og ikke, og hvis du er av den riktig nysgjerrige typen, så finner du kanskje noen skjulte hemmeligher som skuespillerne har gjemt i biblioteket.

Teater leikhus startet opp i 2015 og har siden utviklet forestilinger som fokuserer på invitere publikummeren til å oppleve forestillingen slik en selv ønsker. Det betyr at i pulikummeren fritt kan gå rundt, fritt kan delta eller stille spørsmål, uten at det er noe krav at publikummeren må det.

Etter at en av regissørene i kompaniet flyttet til Bergkrystallen, ble det et stort ønske å skape noe for lokalmiljøet. Kanskje dette blir en av mange stedspesifikke og annerledes forestillinger som skjer på Lambertseter.