Siste: Bane NOR opplyser like etter klokken 13 om at trafikken er i gang igjen, men at man må regne med forsinkelser i togtrafikken.

Bane NOR meldte på Twitter klokken 08:26 tirsdag at de registrerte en jordfeil på Oslo S, som stoppet togtrafikken.
– Nå er trafikken i gang igjen, men vi forventer at dette kan føre til forsinkelser utover dagen, opplyste de rundt klokken ni i morges.

Klokken 9.20 er det på ny en stans på Oslo S som berører både lokal togtrafikk, flytoget og regiontogene.

– Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid dette vil ta. Ny oppdatering klokken 11.00, opplyser Bane NOR på sine hjemmesider klokken 9.20.

Klokka 10.17 var togtrafikken i gang igjen.

– Vi beklager at dette har ført til en vanskelig morgen og formiddag for mange togpassasjerer i morgenrushet, skriver Bane NOR på sine nettsider og opplyser at det fortsatt vil være store forsinkelser i togtrafikken utover formiddagen.

Klokken 11.41 melder Bane NOR at Oslo S igjen er stengt på grunn av en jordfeil.

– Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid dette vil ta. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Ny oppdatering klokken 13:00, skriver de på sine nettsider.

På sine nettsider skriver Banre NOR: Klokken 08:26 registrerte vi en jordfeil på Oslo S, som stoppet togtrafikken fram til rett før klokken 09. Fra klokken 09:18 oppsto det jordfeil på nytt fram til ca. klokken 10.

Klokken 11:25 kom jordfeilen tilbake for tredje gang, og i øyeblikket står togtrafikken gjennom Oslo S.

Vi jobber på spreng for å løse problemet, men vi har foreløpig ingen prognose for utbdedring.

Klokken 13 er alle togene i gang igjen. Men man må regne med forsinkelser.

– Nå er trafikken i gang igjen, men vi venter dessverre store forsinkelser og flere innstillinger utover ettermiddagen. Vi beklager at dette har ført til vanskeligheter for mange togpassasjerer i dag, skriver de på Twitter.