Endelig – nå får også Nordstrand en kunstforening!

Fra juryert utstilling i 2019.

Fra juryert utstilling i 2019. Foto:

Av
DEL

Innsendt Siden 1986 har bydel Søndre Nordstrand drevet en aktiv kunstforening. Søndre Nordstrand Kunstforening (SNK) har lokaler i den koselige og ærverdige gamle skolen i Enebakkveien 359 på Klemetsrud. Der arrangeres det medlemsmøter, kurs og workshops året rundt. Vi arrangerer også kunstutstillinger og markeder for medlemmene på forskjellige lokasjoner i bydelen, samt utflukter til kunstutstillinger.

SNK blir til KOS

Da det kom frem at Nordstrand bydel ikke har noen egen kunstforening, ønsket Søndre Nordstrand Kunstforening å gjøre noe med dette. Det ble derfor bestemt på vårt årsmøte å skifte navn til Kunstforeningen Oslo Syd (KOS) – dette for å involvere bydelen Nordstrand hvor foreningen allerede har flere av sine medlemmer bosatt.

Vi har for tiden cirka 100 medlemmer, og er en forening med stor takhøyde, det vil si at vi ønsker alle velkommen! Om du er profesjonell, amatør, interessert i kunst, eller ønsker å begynne med en ny hobby, er du hjertelig velkommen til å melde deg inn. Vi ønsker spesielt flere unge mennesker, og gjerne flere menn inn i foreningen.

KOS er en åpen og inkluderende forening som på en demokratisk måte etterstreber å fremme våre medlemmers interesser og ønsker. Det er rom for aktive medlemmer og støttemedlemmer.

Lokalet til Kunstforeningen Oslo Syd

Lokalet til Kunstforeningen Oslo Syd Foto:

Foreningen er åpen for alle kunstinteresserte med ønske om tilknytning til Oslo syd (Søndre Nordstrand og Nordstrand). Formålet er å fremme interesse, forståelse og utøvelse av billedkunst, kunsthåndverk, fotokunst og fortellerkunst (poesi, art-performance og tekst-performance) og andre visuelle kunstsjangere.

Formålet ønskes oppnådd ved aktivt å tilby medlemmer: Utstillingsmuligheter, foredrag og/eller omvisninger på utstillinger, studieaktiviteter som kurs og workshops og samarbeid med andre organisasjoner med lignende formål.

Medlemmer får anledning til å delta på våre utstillinger, markeder, kurs, workshops etc til en god pris, samt utforske et nytt spennende nettverk, og bli kjent med nye kreative mennesker. Mulig du også får en ny inspirasjon og motivasjon til å utøve kunsten din?

Ønsker du mer informasjon så finner du dette på: www.kunstforeningenoslosyd.no og/eller facebook: Kunstforeningen Oslo Syd. Dersom du ønsker å melde deg inn, så send en mail til: margrethe@stenslund.no. Velkommen til Kunstforeningen Oslo Syd (KOS).

Fra juryert utstilling i 2018

Fra juryert utstilling i 2018 Foto:


Send inn tekst og bilder «

Dette er din avis - skriv om det som opptar deg i nærområdet og del det med andre. Stort eller smått - det er plass til alt!

Artikkeltags