Lenke til å bli med i Nordstrands Blad-ligaen

NORDSTRAND/SØNDRE NORDSTRAND/ØSTENSJØ: Interessen for engelsk fotball er stor i Norge. Lørdag 12. september starter Premier League opp igjen, og nå inviterer Nordstrands Blad til et lokalt mesterskap.

Vi har nemlig opprettet Nordstrands Blad-ligaen i det populære spillet Fantasy Premier League.

I korte trekk går spillet ut på å velge sin egen tropp på 15 spillere fra ulike lag innenfor et angitt budsjett. Deretter velger man for hver Premier League-runde elleve spillere som skal spille. Før hver runde kan man foreta ett spillerbytte i troppen.

Man får poeng avhengig av hvordan spillerne gjør det i den aktuelle Premier League-runden, og etter endt sesong står man igjen med én vinner: Den som har klart å samle flest poeng totalt.

Kode: Oknqnq

Nå har Nordstrands Blad altså opprettet en egen liga for spillere fra bydelene Nordstrand, Søndre Nordstrand og Østensjø. Koden for å bli med er oknqnq.

Leser du denne saken på nett, er det aller enkleste å trykke på denne lenken.

Premier League-drakt til vinneren

I tillegg til store porsjoner heder og ære vil vinneren av Nordstrands Blad-ligaen få en valgfri Premier League-drakt når sesongen er over neste vår.

Fristen for å registrere seg fra start i årets konkurranse er lørdag klokken 12.00. Det er mulig å bli med i Nordstrands Blad-ligaen etter dette også, men da kan du ha gått glipp av noen viktige poeng fra første runde.

PS! Bare personer med bostedsadresse i bydelene Nordstrand, Søndre Nordstrand eller Østensjø kan vinne fotballdrakten.