HP Festivalen/Dalens Dag i Hauketo og Prinsdal ble arrangert lørdag 10. september på Prinsdal Idrettspark i regi av Hauketo og Prinsdal Fritidsråd.

Leder av Bydelsutvalget i Søndre Nordstrand, Ola Borge Mannsåker, kom og hilste til de fremmøtte.

Ikke så ofte, men lørdag fikk vi også se og høre Prinsdal Toppåsen Skolekorps, dessuten fikk Prinsdal Skolekor også vise fram alle sine sangere.

Her stilte alle organisasjoner/foreninger med stands og hadde informasjon om hva de hadde av aktivitetstilbud til barn/ungdom og familier for øvrig. Det er mange nye innflyttere til Hauketo og Prinsdal og det er ikke så godt å få en samlet oversikt over alle tilbud, men dette var dagen for nettopp det.

Hauketo og Prinsdal Speidergruppe hadde satt opp sin lavvo og hadde en flott leirplass.

Det var salg av kaffe/kaker og det ble grillet pølser og hamburgere.

Et hyggelig besøk av VIRRVARR som hadde trylleshow og lagde de artigste ballongfigurer til de minste barna.

En annen populær ting var fargeleken hvor man blir best av tre forsøk samtidig som man får testet reaksjonsevnen, en liten premie ble det også.

Her var diverse quiz og lykkehjul.

Men dagens høydepunkt var nok besøk av HM Kongens Garde 3. gardekompani som hadde en flott oppvisning på fotballbanen.

Fritidsrådet har hvert år delt ut Ildsjelsprisen. Den går til en som gjennom flere år har utmerket seg for å hjelpe barn og unge i vårt nærmiljø. I år ble Ildsjelprisen tildelt Zouhair Sahnoun.

Fritidsrådet skal i fellesskap arbeide for Dalens beboere til å bli kjent og å få informasjon om hva man her i distriktet har å by på av aktiviteter for barn, ungdom og familier.

Rådet skal etterleve tiltak i form av arrangement som inkluderer alle i vår region. Spesielt viktig med inkludering av våre nye landsmenn.