«På Fiskevollen trives vi godt»!

Sang barna i Fiskevollen musikkbarnehage av full hals under åpningsnummeret ved årets musikkfestival som har vært arrangert i barnehagen på Ljan hver sommer siden 2015.

Musikkfestivalen er en fast del av sommeravslutningen i barnehagen, hvor barna presenterer ulike musikalske innslag de har jobbet med hele vårsemesteret. Ved siden av avdelingenes utvalgte, står barna også fritt til å opptre med egne favoritter de ønsker å presentere for publikum. Rammene rundt festivalen er forseggjorte med ordentlig PA-system og scenelys og ikke minst engasjerte voksne som veileder og hjelper barna igjennom festivalen.

I år fikk publikum blant annet se småbarna på avdelingen Krabbene fremføre barneklassikere som «er du veldig glad og vet det», «nyss så møtte jeg en korkodill» og «hode, skulder, kne og tå». Barna som er mellom 1 og 3 år gamle beveget seg sangen og koste seg på scenen foran sine foreldre som selvsagt lot seg sjarmere i senk.

3- til 6-åringene på Måkene presenterte allsang fra blant annet Disneys «Frost» og et knippe Prøysen favoritter. «Morsomme Mille» (4år) entret scenen og leverte stand up av ypperste klasse til både foreldre og storesøskens store fornøyelse.

Festivalen ble så avsluttet med barnehagens egenproduserte låt «Superhelter og superskurker» presentert av produsentene selv, nemlig årets førskolekull som har skrevet låten og spilt inn i studio. Her er det også verdt å nevne at to av fedrene i barnehagen har bidratt med både fantastisk gitarsolo og eget platecover. Denne nye låten og all annen musikk fra barnehagen er å finne på Spotify eller andre streamingtjenester ved å søke på «Fiskevollen musikkbarnehage».

Festivalen ble avrundet med sommerfest ute på lekeplassen hvor stolte foreldre og is-hungrige barn koste seg masse i det gode sommerværet..

Det ble altså nok et år med ekte festivalfryd for både barn og voksne i Fiskevollen musikkbarnehage.