Topp stemning i Nordstrandhusets storstue da over 50 personer var samlet til beboerfest. Det var Nordstrand Rotaryklubb som hadde invitert beboere og ansatte ved noen av bydelens bofellesskap.

Praten gikk livlig mellom gjester og vertskap. Og som klubbens president, Per Stavgar, poengterte i sin velkomsttale: Beboere er vi jo alle, uansett hvor vi kommer fra og hvilken funksjon vi har!

Fra gjestene ankom og gjennom hele festen kunne deltagerne glede seg over taffelmusikk ved Tom Kristiansen – som stadig er på farten med sitt trekkspill, blant annet på sykehjem – og klubbens egen Kjell Giske på gitar. Under allsangsekvensen med kjente og kjære folkeviser nådde stemningen store høyder.

Men jubelen brøt løs for alvor da Øyvind Arge fra Seterhøyveien bofellesskap entret scenen med Elvis Presleys «Love me tender» - og Elin Falsen og Elvis-entusiasten Stein Kristoffersen fra Radarveien sluttet seg til og dannet en flott trio.

Godt mottatt ble også grillmaten, tilberedt med klubbens Helge Lindstad – kjent fra selskapslokalet Villa Furuhei – som chef. Så var det tid for trekning i kveldens lotteri, og ingen beboer lot til å dra tomhendt hjem.

Dette var Nordstrand Rotarys første beboerfest etter pandemi-nedstengningen, og den fjerde totalt. Og det rådet ingen tvil om at tradisjonen skal videreføres neste år.