For å unngå store folkemengder oppfordres folk til markere nasjonaldagen hjemmefra, og på lokalavisens nettside noblad.no vil du få jevnlig påfyll av hvordan 17. mai feires i nærmiljøet vårt i år.

Vi vil fra morgen til kveld by leserne på alt fra flaggheisinger, taler og ministerbesøk til veteranbilkortesje og korps.

På noblad.no vil du blant annet kunne se arrangementet på Agnes Thorsens plass ved Nordstrand skole, der utviklingsminister Dag-Inge Ulstein skal tale.

Vi vil være på Ekeberg skole som får besøk av kulturminister Abid Raja, og følge veteranbilkortesjen som kjører fra Ekeberg til Nordstrand.

Vi vil forevige så mange korps og feiringer vi klarer fra bydelene Nordstrand og Østensjø, og du vil også finne forhåndsinnspilte bidrag fra ulike steder i nærmiljøet på nettsiden vår.

Til vår bildeserie fra den lokale 17. mai-feiringen vil vi gjerne også ha med lesernes egne bilder!

Kanskje vil du vise frem bunaden din eller familien som er samlet til 17. mai-frokost? Flaggheising i borettslaget, barna i nabolaget eller korpset som marsjerer forbi? Eller hvorfor ikke bestemor som synger nasjonalsangen i hagen klokken 13?

Det kan du gjøre via Mittnoblad eller på epost til tips@noblad.no. På Instagram kan du gjerne tagge bildene dine med #noblad og det går også an å sende oss bilder på facebooksiden til Nordstrands Blad.