Keeper'n scoret

Keeperhelten: Kim Deinoff har utlignet for MS, og gratuleres av Martin Vethe (venstre), Simen Goplen, Viktor Larsson og Ladislav Smatana.

Keeperhelten: Kim Deinoff har utlignet for MS, og gratuleres av Martin Vethe (venstre), Simen Goplen, Viktor Larsson og Ladislav Smatana.

Av og
Artikkelen er over 8 år gammel

Keeper Kim Deinoff (33) utlignet til 3-3 på overtid da Manglerud Star spilte 3-3 mot Os i Bergen.

DEL

BERGEN: –Det var gøy å få satt inn utligningen, men vi er ikke så veldig fornøyd med ett poeng mot Os, sier Kim Deinoff.

Bergenserne ledet 3-2 da MS fikk corner på overtid.

– Jeg tenkte at det var bedre å være foran det målet i den situasjonen, og den første corneren endte med at ballen gikk i stanga og ut via et Os-bein til corner, forteller Deinoff.

På den påfølgende corneren gikk det bedre.

– Det var en corner fra Felix (Ademola), og jeg husker egentlig ikke så veldig mye mer før ballen var i mål, ler 33-åringen.

– Har du scoret før?

– Ikke på corner, men jeg var ikke så langt unna mot Frigg (0-1) i forrige kamp. Da ble jeg stengt, men det endte med at jeg fikk gult kort, forteller Deinoff.

Men mål har det blitt. I straffekonken i cupen for Løv/Ham mot Start i fjor.

– Jeg tror vi vant 15-14 eller noe sånt, så da måtte jeg taen. Så nå har jeg to mål på to sesonger, og det er litt vilt, sier 33-åringen.

Mange baklengs

Men 3-3 borte mot nestjumbo Os er ikke det MS jakter på.

– Vi er ikke fornøyde med ett poeng, men det som er bra er at vi har moral til å komme tilbake i kamper hvor vi ligger under, sier Deinoff.

I følge 33-åringen scoret Os på tre av fire målsjanser.

– De var ekstremt effektive, og scoret noen fine mål. Men jeg er sikker på at vi skal finne tryggheten defensivt, og da skal det bli mange tre-poengere, sier Deinoff, som har spilt for Skeid, Raufoss, Aalesund, Hødd og Løv/Ham.

PS! MS' to andre mål ble scoret av Stian Nikodemussen (1) og Torgeir Hoås (1).

Artikkeltags