Stor oppslutning om lysvandring rundt Ljanskollen

EKSOTISK: Oriental Hips danset magedans på den mørke stien.

EKSOTISK: Oriental Hips danset magedans på den mørke stien. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

De ivrige innbyggerne i Søndre Nordstrand storkoste seg på lysvandring rundt Ljanskollen.

DEL

HVERVENBUKTA/LJANSKOLLEN: 15. september ble det for sjette året på rad arrangert lysvandring for beboere i Søndre Nordstrand.

SE BILDESERIE HER: Lysvandring rundt Ljanskollen

Lysvandringen startet ved Hvervenbukta, hvor Holmliaskolenes musikkorps fikk æren av å starte den litt kalde og våte kvelden med muntre toner. Rappere fra BUSH og dansere fra Låven underholdt også.

Det var masse inntrykk å samle inn langs løypa. Ivrige dansere fra Bjørnholt dansekompani, sekkepipespiller Nikolai Hagen Huuse, Holmlia Tween Sing, Holmlia blandakor, og mange flere sørget for god stemning og underholdning. Det var også 14 stands med lokale tiltak og foreninger.

Etter hvert som mørket meldte sin ankomst, lyste stien opp med fakler og lysledninger, og Slime Gård barnehage hadde laget flotte lykter.

Kvelden ble avsluttet på stranda i Hvervenbukta. Her fikk turgåerne en papirlanterne de kunne legge et ønske i, for så å sjøsette den.

Melafestivalen avsluttet en nydelig kveld med flammedans og capoeira med gruppen Coradao de Ouro. Lysvandringen ble arrangert i forbindelse med den årlige OXLO-uka, som er en kampanje for å synliggjøre Oslo kommunes mangfold.

Les også: Sultan fra Bjørndal kan bli Oslos nye ordfører

Les også: Måtte ha hjelp til å tømme huset - to ganger (politiloggen)

Les også: Havørn besøkte Østensjøvannet

Les flere saker fra noblad.no

Artikkeltags