Gå til sidens hovedinnhold

Hedret frivillige ildsjeler

Artikkelen er over 6 år gammel

Oslo kommune hedret nylig 225 frivillige eldre, deriblant en friskus fra Østensjø.

OSLO RÅDHUS: Den 14. april var det festmøte i Rådhuset, for å anerkjenne og hedre den frivillige innsatsen så mange enkeltpersoner utfører i bydelene.

LES OGSÅ: Kronprinsparet besøkte Manglerud

Tilsammen 225 frivillige eldre var med på festen, hvorav 15 fra hver bydel i Oslo, plukket ut i samarbeid mellom bydelenes eldreråd, seniorsentre, frivillighetssentraler med mer.

– Det er mange frivillige som gjør en stor innsats i sine bydeler, og over flere år. Det er derfor hyggelig å kunne uttrykke takknemlighet gjennom å overrekke dem en frivillighetsmedalje, sier eldrebyråd Aud Kvalbein (KrF) til pressen.

LES OGSÅ: Disse fikk frivillighetsmidler på Nordstrand

Blant de som fikk medalje var Reidun Gulbrandsen fra Bydel Østensjø.

Ifølge Odd Grann, leder av Det sentrale eldrerådet i Oslo, er hun et fyrverkeri av en frivillig.

– Reidun Gulbrandsen bor på Manglerud og er engasjert i alt som skjer i Østensjø bydel til beste for de eldre. Hun er godt voksen og er glad i livet: hun spiler trekkspill og piano, hun synger, hun er en aktivitetsvenn, turvenn, støttekontakt og hun er en sirkelleder som følger opp Lyst på Livet-grupper med mer. Hun er god til å «by» på seg selv, alltid positiv og god til å få med seg folk. Hun er en motivator og en friskus av en dame, får Nordstrands Blad opplyst.

Se faktaboksen til høyre for oversikt over alle de frivillige fra våre tre bydeler som ble hedret med minnegave/medalje.

FLERE SAKER FRA NORDSTRANDS BLAD:

Stenger kollektivfelt på E6

Skamplett på Bøler skal bli praktbygg

60 hunder og katter venter på nytt hjem