I sin tid var det gamle kull- og vedbolageret en litt skjult perle for oss som ikke har små barn, og nødvendigvis ikke måtte ha ei strand og gå ned til sjøen for å ta et bad.

For noen år siden rustet kommunen opp plassen, og navnet ble etterhvert Sæterstranda etter at folk fikk stemme på hva navnet skulle bli.

Det ble brukt mye penger på plassen, og etterhvert fant også ungdommen veien til denne deilige perlen. Vi fikk badebrygge som gjorde tilgjengeligheten god for de gamle også som benyttet plassen ofte.

De siste årene har vi gjentatte ganger purret på Bymiljøetaten om å få ut badebrygga i badesesongen.

Ifjor kom ikke brygga ut, og det ser heller ikke ut til at Bymiljøetaten i år ønsker og tilrettelegge for at folk som er gamle, og folk som er dårlig til beins skal kunne kose seg med et bad.

Jeg sendte epost til Bymiljøetaten i september 2019 om dette, og fikk svar tilbake at denne saken måtte utredes.

Når vi så hadde en pinse med deilig sommervær, og folk tok til strendene sendte jeg igjen ny epost om saken - igjen fikk jeg beskjed om at saken må utredes!!!!

Det ser dessverre ikke ut til at Oslo's sittende byråder bryr seg om denne saken, og heller benytter all sin tid på og lage hverdagen vanskelig for folk med stengte gater etc.

Kan dere i Nordstrand Blad lage en sak på dette så kanskje byrådene våkner opp før det igjen blir vinter?