OSLO: Tversover.no er navnet på bloggen, som nå relanseres for å bli den foretrukne guiden for nordmenn som elsker New York.

Det er i alle fall målet til de to som står bak bloggen, Andreas Blaauw Hval og Lasse Engeland - begge to fra Oslo.

- Vi elsker New York, og har så mange tips på lur som vi ønsker å dele, sier Andreas Blaauw Hval.

Hval og Engeland kom på ideen da de bodde sammen i et kollektiv i verdensmetropolen.

Sommerparadis og mafiamekka

Sommerparadis eller mafiamekka? Angivelig er Coney Island litt av begge deler. I tillegg til å være en av P3morgens Ronny Brede Aases New York-favoritter.

Og dette er en guide av nordmenn for nordmenn. Kanskje er newyorkerne selv uenig, men her kommer tips fra norske lesere - på norsk. Og selvsagt har en og annen kjendis også sneket seg med i bloggen.

Visste du for eksempel at et av P3morgens Ronny Brede Aases heteste New York-tips angivelig er et sommerparadis med innslag av russisk mafia? Eller at Nettavisen-blogger - og Hollywood-trener - Cornelis Elander aller helst ser New York fra åtte hjul?

Vil ha dine tips!

Den andre uken i juni i år ble i alle fall de nye nettsidene til www.tversover.no lansert - seks år etter at siden gikk live første gang. Siden starten har de to bloggerne gitt lesere store og små tips for ferien i New York, men nå skal siden målrettes enda mer.

- Vi har spurt leserne hva de vil ha mer av, og det skal de få i tida framover. Dessuten legger vi vekt på konkrete tips og mobiltilpassede sider som egner seg på farten, sier Engeland.

- Dessuten vil vi trekke leserne mer med i delingen av deres egne tips. Det gjør vi gjennom nettsidene og Facebook, forklarer de to.

Tversover.no velger å fokusere på gode opplevelser, shopping, overnatting og mat og drikke. Tipsene skal være lette å benytte seg av for å få mest ut av byen, enten det er første eller femte gang du besøker byen.

Andreas Blaauw Hval og Lasse Engeland har drevet bloggen tversover.no siden 2009. I juni i år ble siden relansert. Foto: Tversover.no/Nettavisen

Les også:

Ekebergparken topp fem i verden.

Humler og bier har "matstopp" på Mangleruds kirketak.

Oslo Håndverksdestilleri: Med Marka i ei flaske.

Les mer på noblad.no