Thomsen ferdig i Oppsal

Anders Thomsen og Oppsal skiller nå lag. Her er dansken avbildet sammen med styreleder Bjørnar Allgot etter at samarbeidet ble avsluttet onsdag ettermiddag.

Anders Thomsen og Oppsal skiller nå lag. Her er dansken avbildet sammen med styreleder Bjørnar Allgot etter at samarbeidet ble avsluttet onsdag ettermiddag. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Den danske topptreneren Anders Thomsen (37) og Oppsal Håndball har nå avsluttet samarbeidet.

DEL

OPPSAL: Thomsen tok over herrelaget til Oppsal i juni, men oppholdet i Norge ble et eneste langt mareritt for dansken.

Del på Facebook

37-åringen trodde han hadde signert for en klubb med både ressurser og ambisjoner, men i stedet ble han møtt av et kaos uten sidestykke:

* Først smalt nyheten om at klubben hadde en gjeld på over to millioner kroner.

* Bare uker senere uteble flere sentrale spillere fra serieåpningen i Postenligaen borte mot Haslum.

Dette førte til at klubbledelsen trakk laget fra serien.

God lønn

Nordstrands Blad vet at Thomsen har hatt en knallgod lønn i Oppsal – og at han siden Postenliga-skandalen har ønsket seg vekk fra den skakkjørte klubben.

Les også: Thomsen blir i Oppsal

De siste ukene har partene jobbet hardt for å få til en sluttpakke – og onsdag ettermiddag kom partene endelig til enighet.

– Oppsal har været gjennom en vanskelig tid, men jeg håper og tror at situasjonen nå kan snus til noe positivt for klubben, sier Thomsen.

– Fokus nå bør rettes mot å bygge et nytt fundament på den sterke ungdomsavdeling som klubben har. Dette er et unik grunnlag for fremtidens elitehåndball i Oppsal, fortsetter treneren, som kom fra den danske toppklubben Mors-Thu.

Allgot beklager

Klubbens styreleder, Bjørnar Allgot, beklager overfor Thomsen at klubben ikke har klart å gi treneren arbeidsro.

– Thomsen er en dyktig trener, som holder et høyt nivå. Det er beklagelig at situasjonen ble slik at vi måtte trekke laget, sier styrelederen, og fortsetter:

– Noen spillere møtte ikke til kamp og mange ville bort fra klubben.

Thomsen er nå bare lettet, og ser nå bare fram til å komme videre i sin trenerkarriere.

– Jeg er glad for at vi har kommet til enighet om å løse de utfordringene vi har stått i. Jeg ønsker alle i Oppsal det beste for fremtiden, sier dansken.

Artikkeltags